Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

Vaccinatiecentrum nodigt jongeren en herkansers uit voor coronaprik

Mol/Balen/Dessel/RetieAfgelopen week verstuurder ELZ Baldemore opnieuw 2.500 uitnodigingen voor eerste prikken. Nagenoeg alle inwoners tot en met 16 jaar hebben daarmee een uitnodiging ontvangen. Daarnaast krijgen ook een duizendtal inwoners die hun eerste kans gemist hebben een nieuwe uitnodiging. 

 1. Berg en Dal laat zich niet verrassen in zijn tweede duel tegen Vorselaar
  voetbal eerste provinciale

  Berg en Dal laat zich niet verrassen in zijn tweede duel tegen Vorselaar

  In eerste provinciale hebben de Kempische titelfavorieten zich op de openingsspeeldag niet van de wijs laten brengen. Voor Berg en Dal stond zaterdagavond reeds een tweede officiële ontmoeting tegen Vorselaar op de kalender. Na de Belgische bekerwedstrijd, die gespeeld werd op 1 augustus, trok de Meerhoutse formatie in het eerste competitieduel eveneens aan het langste eind. Eindstand: 4-1.
 2. Tienduizend bezoekers feesten alsof hun leven er van afhangt op eerste dag van Legacy Festival: “Geen idee hoe de organisatie het klaarspeelt, altijd weer die stralende zon!”
  Mol

  Tiendui­zend bezoekers feesten alsof hun leven er van afhangt op eerste dag van Legacy Festival: “Geen idee hoe de organisa­tie het klaar­speelt, altijd weer die stralende zon!”

  Het Legacy Festival kon het niet beter getroffen hebben. Na een grijze en eerder kille voormiddag trok de hemel zaterdag iets na het middaguur helemaal open om plaats te maken voor een heerlijk zomers zonnetje. Tienduizend festivalgangers zakten zaterdag af naar het Zilvermeer, en of ze er een feestje van maakten...