Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

Vaccinatie van 80-plussers in ELZ Baldemore gaat opvallend traag: “Kleine leveringen bij opstart en in verhouding veel zorgpersoneel”

Balen/Mol/Dessel/RetieDe vaccinaties van 80-plussers in Vlaanderen is in volle gang. In veel gemeenten heeft al minstens 50 procent van de bejaarde bevolking een eerste spuitje gekregen. Opvallend genoeg halen de gemeenten van eerstelijnszone Baldemore amper 30 procent en zijn ze daarmee de slechtste leerlingen van de klas. “Dit is slechts een momentopname. Binnen twee weken zitten we weer op schema”, verzekert Mols burgemeester Wim Caeyers (CD&V).

 1. Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”
  PREMIUM
  Kempen

  Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”

  Ze hebben er zo naar uitgekeken, die 8ste mei. Na een maandenlange sluiting, mogen de horecazaken weer klanten ontvangen. Voorlopig alleen maar op het terras, maar het is voor heel wat zaken nog altijd beter als niets. We trekken heel de dag door de Kempen voor sfeerbeelden en zorgen regelmatig voor een update. En nu vooral... genieten. “Wij hebben er in elk geval zo naar uitgekeken”, klinkt het iets voor 9 uur op het terras van De Jachthoorn in Hoogstraten.
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring