Vabco Mol overhandigde een cheque aan Help Brandwonden Kids
Volledig scherm
Vabco Mol overhandigde een cheque aan Help Brandwonden Kids © RV

Vabco Mol schenkt opbrengst van Zilvermeerloop aan Help Brandwonden Kids

MolVabco Mol heeft een cheque van 1.615 euro overhandigd aan de vzw Help Brandwonden Kids.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Colafles met boodschap voor toekomst ligt tussen eerste stenen van nieuwe gymhal: “Ook het briefje uit 1974 zit erbij”

  Colafles met boodschap voor toekomst ligt tussen eerste stenen van nieuwe gymhal: “Ook het briefje uit 1974 zit erbij”

  Dinsdag is het officiële startschot gegeven voor de bouw van een nieuwe gymhal aan De Spin. De nieuwe infrastructuur zal de thuis worden van Spinfit, de grootste sportclub van de gemeente. Net als de oude Spinhallen die vorig jaar werden afgebroken, bevat ook de nieuwe hal een mysterieuze boodschap in een Coca-Colafles. “Wanneer ze die over 50 jaar weer terugvinden, dat zullen wij niet meer meemaken.”
  Dessel
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.