UNIZO Mol overhandigt een schilderij van Els Cools aan het gemeentebestuur.
Volledig scherm
UNIZO Mol overhandigt een schilderij van Els Cools aan het gemeentebestuur. © Gemeente Mol

Unizo overhandigt kunstwerk Els Cools aan gemeentebestuur

MolOp dinsdag 21 december overhandigde Unizo Mol een schilderij van Els Cools aan de gemeente. Met het gebaar wil de unie haar waardering tonen voor de ondersteuning van het gemeentebestuur aan de ondernemers tijdens de coronacrisis. 

 1. RESTOTIP. Bistro Louis in hartje Grobbendonk: “Hier zie je levende kreeften in het aquarium zitten”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Bistro Louis in hartje Grob­bendonk: “Hier zie je levende kreeften in het aquarium zitten”

  Grobbendonk is sinds kort een culinaire hotspot rijker. Horecaondernemer en chef-kok Dennis Vanswijgenhoven, die in het verleden Brasserie Marie uitbaatte opende rond de jaarwisseling Bistro Louis vlakbij het Astridplein. Een sfeervol, kleinschalig restaurant waar kwaliteit de voorrang krijgt. Eveneens kunnen klanten ook terecht bij de winterbar die een plekje kreeg op het terras.
  Grobbendonk
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 3. Onze weekendtips in de Kempen: Balen Jaarmarkt, een spirituele beurs en een whiskyfestival
  PREMIUM

  Onze weekend­tips in de Kempen: Balen Jaarmarkt, een spirituele beurs en een whiskyfes­ti­val

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 maart? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Met Balen Jaarmarkt breekt er drie dagen kermisplezier aan, terwijl whiskyliefhebbers aan hun trekken komen met een heus festival rond het drankje. Op de Markt van Geel pronken uitzonderlijk dan weer enkele bijzondere wagens... Met deze 5 tips weet je meteen wat doen!
  Balen