Sonia Trouvé, Peter Geelen en Jos Deckx.
Volledig scherm
Sonia Trouvé, Peter Geelen en Jos Deckx. © RV

Tentoonstelling kondigt nieuwste boek van Peter Geelen aan

Peter Geelen uit Mol-Ezaart heeft met ‘Verbazingen’ een nieuw boek op de markt gebracht. Geelen werkte voor dit boek samen met dichter Jos Deckx en illustrator Sonia Trouvé.

 1. Na storm Ciara gooit nu Covid-19 roet in het eten: veldrijden in Merksplas zonder publiek
  PREMIUM
  Merksplas

  Na storm Ciara gooit nu Covid-19 roet in het eten: veldrijden in Merksplas zonder publiek

  Het zit de organisatie van de cyclocross in Merksplas echt niet mee. Nadat storm Ciara begin dit jaar al de allereerste editie op de Kolonie in het water deed vallen, is het nu corona dat voor een serieuze opdoffer zorgt. Er zal op 21 november wel gekoerst worden, maar dan zonder publiek en zonder vips. “We moesten aan de veiligheid denken en nog eens een zwaar financieel risico nemen zouden we niet overleven”, zegt Marc Van Gestel van de Hoogstraatse Spurters.
 2. De coronacijfers in Mol van donderdag 8 oktober

  De coronacij­fers in Mol van donderdag 8 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Mol minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 35. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Mol op 95 te liggen. Omdat Mol meer dan 50 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 3. Als het aantal gevallen zou stijgen tot boven de 100, zal de gemeente terechtkomen in het volgende en hoogste alarm niveau. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.