De overhandiging van de cheque van Steps On Fire aan Help Brandwonden Kids
Volledig scherm
De overhandiging van de cheque van Steps On Fire aan Help Brandwonden Kids © Jef Van Nooten

Steps On Fire schenkt bijna 28.000 euro aan Help Brandwonden Kids

Mol/Geel/HasseltDe zesde editie van de benefietwandeling Steps On Fire heeft maar liefst 27.823,10 euro opgeleverd. De opbrengst werd overhandigd aan de vzw Help Brandwonden Kids.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Andreas Verbeke (N-VA) neemt ontslag als eerste schepen: “Onze voorzitter neemt beslissingen waar ik niet achter kan staan”
  PREMIUM

  Andreas Verbeke (N-VA) neemt ontslag als eerste schepen: “Onze voorzitter neemt beslissin­gen waar ik niet achter kan staan”

  Eerste schepen Andreas Verbeke (N-VA) heeft op de gemeenteraad van maandagavond wegens ‘persoonlijke redenen’ ontslag genomen uit het college van burgemeester en schepenen. Hij spreekt zelf over spanningen met lokale N-VA-voorzitter Jan Van Dael. “We houden er een totaal verschillende politieke visie op na”, zegt Verbeke. Bij de oppositie beschouwt men het ontslag ondertussen als een interne afrekening binnen N-VA.
  Mol
 3. Stierf Zoë (33) door een ongelukkige val? Of werd ze geduwd? Speurders ondervragen echtgenoot Joeri op rotsformatie in Ardennen

  Stierf Zoë (33) door een ongelukki­ge val? Of werd ze geduwd? Speurders ondervra­gen echtgenoot Joeri op rotsforma­tie in Ardennen

  De man van Zoë Snoeks (33) uit Mol-Meerhout, die in 2021 om het leven kwam na een val van een rots in de Ardennen, werd vrijdag verhoord op de plek waar ze stierf. Dat bevestigt het Antwerps parket aan onze redactie. Volgens haar echtgenoot Joeri J. gleed Zoë uit tijdens een fotoshoot op Le Hérou in Nadrin in de Ardennen. “Heel even keek ik naar onze twee hondjes. In die tijd was Zoë weg. Zonder een woord of een schreeuw. Ze stond er gewoon niet meer.”
  Mol