De spoorwegovergang in de Statiestraat zal voor enkele weken volledig afgesloten zijn.
Volledig scherm
De spoorwegovergang in de Statiestraat zal voor enkele weken volledig afgesloten zijn. © RV

Spoorwegovergang Statiestraat afgesloten vanaf 30 oktober

MolInfrabel start eind deze maand aan vernieuwingswerken in de stationsomgeving. De spoorwegovergang in de Statiestraat zal daarom van 30 oktober tot 16 november afgesloten zijn voor alle verkeer. Ook de Leenhofstraat zal vanaf 30 oktober tot 7 december in de weekends volledig afgesloten zijn, uitgezonderd voor bewoners. Er wordt een omleiding voorzien. 

 1. Betty (57) brengt met ‘De Prinses van Coronaland’ haar eerste kinderboek uit: “Angst die kinderen nu ervaren ombuigen naar hoop en vertrouwen”
  balen

  Betty (57) brengt met ‘De Prinses van Coronaland’ haar eerste kinderboek uit: “Angst die kinderen nu ervaren ombuigen naar hoop en vertrouwen”

  Op haar 57ste brengt Betty Machiels uit Balen met ‘De Prinses van Coronaland’ haar eerste kinderboek uit. Zoals de titel al doet vermoeden, speelt het boek in op de huidige coronatijden. In het sprookje is niet de wolf deze keer de slechterik, wel het virusmonster. Met haar boek wil de gewezen kleuterjuf vooral kinderen hun angsten - die in deze tijden toch wel welig tieren - laten overwinnen. “Kinderen zijn als sponsjes: ze nemen die negatieve gevoelens van volwassenen over.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt