Helpers steken de handen uit de mouwen om de speelplaats van VBS De Toren op te knappen.
Volledig scherm
Helpers steken de handen uit de mouwen om de speelplaats van VBS De Toren op te knappen. © Yvo Geerts

Speelplaats aan nieuwbouw VBS De Toren krijgt steeds meer vorm

MolDe kinderen van Vrije Basisschool De Toren kunnen binnenkort weer fijn spelen. De speelplaats aan de nieuwbouw werd dit weekend namelijk grondig onder handen genomen en opgebouwd met toffe speeltoestellen. 

 1. RESTOTIP. Twannies: Italiaans lekkers volgens de seizoenen
  PREMIUM
  Retie

  RESTOTIP. Twannies: Italiaans lekkers volgens de seizoenen

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: pizzeria Twannies in Retie. Sinds begin oktober vind je hier tal van Italiaanse lekkernijen, en niet alleen de klassiekers. Chef-kok Anton laat zich namelijk ook inspireren door vergeten groenten en seizoensgebonden producten. Lees al onze restotips hier.
 2. Heilig Hartziekenhuis staat voor moeilijke keuzes: “Uitstellen van medische zorg is zwaar, maar er is geen andere optie meer”
  Mol

  Heilig Hartzieken­huis staat voor moeilijke keuzes: “Uitstellen van medische zorg is zwaar, maar er is geen andere optie meer”

  De situatie op de afdeling intensieve zorgen van het Heilig Hartziekenhuis is uiterst precair en zal de komende tijd wellicht alleen nog verslechteren. Ten vroegste twee weken na een eventuele daling van de besmettingscijfers zal er langzaamaan verbetering optreden. Tot die tijd zet het zorgpersoneel zich schrap om zoveel mogelijk patiënten te helpen. “Onze medewerkers verdienen een standbeeld, maar daar zijn we nu niets mee”, klinkt het bij het ziekenhuis.