Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Gemeente Mol

Slechts helft van Molse rechthebbenden vraagt verwarmingstoelage aan

MolDe gemeente vermoedt dat maar de helft van de rechthebbenden in Mol een verwarmingstoelage aanvraagt. Daarom roept het bestuur alle inwoners op om na te gaan of ze eventueel recht hebben op een dergelijke toelage.

 1. Berg en Dal laat zich niet verrassen in zijn tweede duel tegen Vorselaar
  voetbal eerste provinciale

  Berg en Dal laat zich niet verrassen in zijn tweede duel tegen Vorselaar

  In eerste provinciale hebben de Kempische titelfavorieten zich op de openingsspeeldag niet van de wijs laten brengen. Voor Berg en Dal stond zaterdagavond reeds een tweede officiële ontmoeting tegen Vorselaar op de kalender. Na de Belgische bekerwedstrijd, die gespeeld werd op 1 augustus, trok de Meerhoutse formatie in het eerste competitieduel eveneens aan het langste eind. Eindstand: 4-1.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).