Het Schooltje van de Hei wordt uitgebouwd met een lagere school.
Volledig scherm
Het Schooltje van de Hei wordt uitgebouwd met een lagere school. © Google Streetview

Schooltje van de Hei start eerste leerjaar op

MolOp maandag 4 januari gaat de aanmeldingsperiode voor de Molse scholen van start. Voor het Schooltje van de Hei in Heidebeemden is het de eerste keer dat ouders er hun kinderen kunnen inschrijven voor het eerste leerjaar. 

 1. Stalkster die hitsige mannen naar Kimberly (25) stuurde, blijft slachtoffers maken: “Ze heeft zelfs een TikTok-account op naam van Jef Vermassen”
  PREMIUM
  Geel

  Stalkster die hitsige mannen naar Kimberly (25) stuurde, blijft slachtof­fers maken: “Ze heeft zelfs een Tik­Tok-ac­count op naam van Jef Vermassen”

  Ondanks een lopend proces voor belaging via sociale media heeft stalkster J.C. uit Geel sindsdien nog meer slachtoffers gemaakt. De vrouw stond al terecht omdat ze met de foto van een ex-vriendin een vals Tinder-profiel had aangemaakt en zo opgewonden mannen had uitgenodigd voor seks. Slachtoffer Kimberly durfde wekenlang niet buiten komen. Intussen sloeg J.C. opnieuw toe. “Ze maakte bijvoorbeeld op TikTok een vals account aan onder de naam Jef Vermassen.”
 2. Dalende trend lijkt te kantelen in Mol: “Dubbeltje op zijn kant”
  Mol

  Dalende trend lijkt te kantelen in Mol: “Dubbeltje op zijn kant”

  De dalende trend van de afgelopen weken lijkt steeds meer om te slaan in Mol. Momenteel ziet de situatie in het Heilig Hartziekenhuis er nog goed uit, maar dat zou snel kunnen veranderen als de licht stijgende besmettingscijfers blijven aanhouden. “De komende dagen en weken bepalen of we aan de start staan van een derde golf. Het wordt een dubbeltje op zijn kant, waarbij we nu nog niet weten welke richting het uitgaat.”
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis