Koffiebar Filter focust op kwalitatieve 'speciality coffee'.
Volledig scherm
PREMIUM
Koffiebar Filter focust op kwalitatieve 'speciality coffee'. © Filter

RESTOTIP. Genieten van ‘speciality coffee’ bij Filter

MolZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke nieuwe horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Filter in Mol. Deze kleine, maar fijne koffiebar straalt op-en-top gezelligheid uit en heeft een menukaart om van te watertanden. Meer restotips lees je hier.

  1. Seppe en Anneleen mogen als eerste in ons land revolutionair exoskelet uittesten dat hen weer leert wandelen: “Hij wou zijn pak niet meer uitdoen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Seppe en Anneleen mogen als eerste in ons land revolutio­nair exoskelet uittesten dat hen weer leert wandelen: “Hij wou zijn pak niet meer uitdoen”

    Een primeur voor de Oelegemse Seppe (25) en de Molse Anneleen (41). Zij mochten als eerste Belgen ooit de Atalante X uitproberen, een toestel waarmee rolstoelgebonden patiënten met een hersenverlamming vrij in de ruimte kunnen bewegen. De eer was aan TRAINM om het toestel - tijdelijk - in hun revalidatiecentrum in Antwerpen onder te brengen: “Je zoon nog eens rechtop zien staan zoals vroeger, dat doet een groot licht branden in een mama’s hart.”