Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © ANP

Renteloze lening van 100.000 euro voor Chiro Sluis

MolChiro Sluis krijgt van het gemeentebestuur een renteloze lening toegekend van 100.000 euro. De vereniging gebruikt de financiering voor de renovatie van hun lokaal en de aanbouw van een nieuw gedeelte in de Boerestraat. 

 1. Vaccinatiecentrum roept op zeker langs te komen voor derde prik: "Jammer genoeg meer in onze recente besmettingscijfers”
  Mol/Balen/Dessel/Retie

  Vaccinatie­cen­trum roept op zeker langs te komen voor derde prik: "Jammer genoeg meer in onze recente besmet­tings­cij­fers”

  Eerstelijnszone Baldemore moedigt de 65-plussers van Mol, Balen, Retie en Dessel aan om zeker in te gaan op de uitnodiging voor een derde coronaprik. Hoewel zij al vele maanden gevaccineerd zijn, lopen ze namelijk momenteel een hogere kans om met corona op intensieve zorgen te belanden. “De immuunrespons na de vaccinatie daalt doorheen de tijd, waardoor het belang van de derde prik groeit.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?