Ontmoetingscentrum Hof van 't Rauw werd versierd voor de actie Samen uit de put.
Volledig scherm
Ontmoetingscentrum Hof van 't Rauw werd versierd voor de actie Samen uit de put. © Wijkcomité tRAUWfeest

Rauwenaars vinden steun bij elkaar: “Niemand staat alleen, samen komen we de lockdown door”

RauwDe inwoners van Mol-Rauw vinden steun bij elkaar dankzij de actie ‘Samen uit de put’ van Wijkcomité tRAUWfeest. Met postkaartjes, een lichtdag en een dorpslijn wordt gehoopt dat niemand zich nog alleen zal voelen. “Gewoon eens vragen aan je buren hoe het met hen gaat en of je hen ergens mee kan helpen, kan al een wereld van verschil maken.”

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift

 2. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt