Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Kristof Pieters

Politiewagen tijdens interventie betrokken in ongeval

MolEen politiewagen is woensdag op de Zuiderring betrokken geraakt in een verkeersongeval met twee andere auto’s. Eén van de bestuurders moest door de brandweer worden bevrijd.

 1. Onze weekendtips voor de Kempen: musicalspektakel GheelaMania, een landbouwbeurs of in het Merodegebied speuren naar ‘boerenschansen’
  PREMIUM
  kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: musical­spek­ta­kel GheelaMa­nia, een landbouw­beurs of in het Merodege­bied speuren naar ‘boeren­schan­sen’

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Met het totaalspektakel GheelaMania breekt in Geel het tweede luik van de feestelijke Dimpnadagen aan en ook de Archeologiedagen zorgen voor cultureel erfgoedvertier. Ook de Agridagen in Weelde zijn na twee jaar weer terug, voor gezinnen met jonge kinderen is de opening van een gloednieuw belevingspad dan weer het ideale uitje.
 1. Pennenzakkenrock negeert ‘needle spiking’ zeker niet, maar wil ook geen ongerustheid creëren: “We zijn op alles voorbereid zoals altijd”
  Mol

  Pennenzak­ken­rock negeert ‘needle spiking’ zeker niet, maar wil ook geen ongerust­heid creëren: “We zijn op alles voorbereid zoals altijd”

  Needle spiking. Is het een nieuwe realiteit waarmee we rekening moeten houden op evenementen, festivals of in onze voetbalstadions. In het stadion van KV Mechelen gebeurde het effectief. Op het tienerfestival ‘We R Young’ denken ze vooral aan massahysterie, maar heeft het parket toch vijf bloedstalen laten nemen. Bij het kinderfestival Pennenzakkenrock in Mol zijn ze voorbereid al willen ze vooral geen hysterie veroorzaken.