Tom Claessens van BBTK en Koen Roosen van ACV Plus ondersteunden het personeel van Albert Heijn tijdens hun actie.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Claessens van BBTK en Koen Roosen van ACV Plus ondersteunden het personeel van Albert Heijn tijdens hun actie. © Toon Verheijen

Personeel Albert Heijn Mol haalt na enkele uren staken al slag thuis, maar gaat nog niet meteen aan de slag: “Het probleem zit diep geworteld en we blijven argwanend”

Mol/Antwerpen/GentEen spontane staking dinsdagmorgen van het personeel van supermarkt Albert Heijn in Mol had na enkele uren al meteen effect. De directie trok de beslissing om de openingsuren van de winkels in Mol, Antwerpen en Gent op zondag uit te breiden weer in. “Tijdens de coronacrisis waren ze essentiële werkers en nu zouden ze nog wat meer uitgeperst worden", reageert de vakbond fors. “We zijn blij dat het plan is ingetrokken, maar de argwaan blijft.”

  1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
    Livios

    Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

    De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.