Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © photo_news

Pamperbank kampt met groot tekort: “Vooral te weinig grote maten”

MolDe Pamperbank van Mol kampt met een groot tekort aan luiers en doet een oproep aan gezinnen om luieroverschotten te doneren in een van de inzamelpunten.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Beer 4 Nature wil Galbergen redden met beerfunding: “Belangrijk dat onze kinderen spelen in de bossen en zo respect krijgen voor de natuur”
  Mol

  Beer 4 Nature wil Galbergen redden met beerfun­ding: “Belangrijk dat onze kinderen spelen in de bossen en zo respect krijgen voor de natuur”

  De mannen van Beer 4 Nature hebben hun zinnen gezet op een nieuw stukje bos in de Molse Galbergen. Samen met Bosgroep Noorderkempen willen ze het natuurgebied weer opknappen zodat iedereen ervan kan genieten. Maar om het bos aan te kopen, hebben ze echter nog een flink bedrag nodig. Daarom organiseren brouwers Kevin, Jeroen en Pieter opnieuw een beerfunding, die dit keer gesteund wordt door de bekende soapacteur Raf Jansen. “We moeten nog 20.000 flesjes verkopen om ons doel te halen.”