Jergé Hoefdraad (35) werd zondagochtend neergeschoten in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg.
Volledig scherm
Jergé Hoefdraad (35) werd zondagochtend neergeschoten in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg. © Hollandse Hoogte / ANP

Oud-profvoetballer overleden aan verwondingen na schietpartij, verdachte opgepakt

BocholtDe Belgische politie heeft een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij van zaterdagavond in Amsterdam. Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad (35) werd daarbij levensgevaarlijk gewond. Hij overleed dinsdag aan zijn verwondingen. De verdachte vluchtte naar het Limburgse Bocholt waar hij maandagavond is gearresteerd. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Géén extra besmettingen in zorginstelling De Witte Mol, maar wel kruis over fiets- en wandeltocht om geld in te zamelen
  Mol

  Géén extra besmettin­gen in zorginstel­ling De Witte Mol, maar wel kruis over fiets- en wandel­tocht om geld in te zamelen

  Het tweede deel van de eerste testronde bij De Witte Mol heeft geen bijkomende besmettingen opgeleverd. Het ging om een kleine honderd testen bij zorggebruikers en medewerkers. Op vrijdag 17 september volgen er nog eens 250 testen. Als daarbij iedereen negatief blijft, mogen de quarantainemaatregelen opgeheven worden. Ondertussen is wel beslist om de recreatieve fietstocht van 19 september te schrappen.