De verkavelingsplannen willen bouwen aan de momenteel nog onverharde wegen Bremstraat en Lariksstraat Mol Sluis.
Volledig scherm
PREMIUM
De verkavelingsplannen willen bouwen aan de momenteel nog onverharde wegen Bremstraat en Lariksstraat Mol Sluis. © Google Streetview

Ondanks groot protest toch tweede poging voor verkaveling Katerat

MolProjectontwikkelaars Kolmont, Novus Projects en IOK dienen opnieuw een verkavelingsaanvraag in voor het gebied Katerat in Mol Sluis. De eerste aanvraag werd in 2017 geweigerd door provincie Antwerpen. Ook de bewoners van het gebied waren er toen niet voor te vinden. Een openbaar onderzoek moet nu uitwijzen of het nieuwe plan hen al dan niet kan bekoren. 

 1. Kempense huishoudhulpen schreeuwen om hulp: “Je moet gewoon aanvaarden dat je corona zal krijgen, anderen zal besmetten en dat er mensen zullen sterven”
  PREMIUM
  Kempen

  Kempense huishoud­hul­pen schreeuwen om hulp: “Je moet gewoon aanvaarden dat je corona zal krijgen, anderen zal besmetten en dat er mensen zullen sterven”

  Dat de horeca kreunt onder de coronacrisis horen we al maanden, maar uit de hoek van de huishoudhulpen bleef het opvallend stil. Tot nu. Drie Kempense huishoudhulpen getuigen over de onveilige werkomstandigheden, het gesjoemel met tijdelijke werkloosheid en het onbegrip van veel klanten. “Het is gewoon niet veilig”, vertelt huishoudhulp Joke Swaelen. “Klanten beseffen niet dat wij met heel veel mensen in contact komen.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!