Ze kregen naast lekkere Belgische chocolade ook een tweetalige presentatie over huisvesting, werk, onderwijs, rijbewijzen, psychologische ondersteuning en gezondheid.
Volledig scherm
Ze kregen naast lekkere Belgische chocolade ook een tweetalige presentatie over huisvesting, werk, onderwijs, rijbewijzen, psychologische ondersteuning en gezondheid. © Gemeente Mol

Oekraïense vluchtelingen en hun gastgezinnen worden bedankt voor hun inzet

MolHet gemeentebestuur heeft alle Oekraïense vluchtelingen en hun Molse gastgezinnen in de bloemetjes gezet. Op die manier wilde ze hen bedanken voor al hun inzet de afgelopen maanden.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. VBS De Toren opent gloednieuwe schoolbib: “Onze leerlingen moeten echte lettervretertjes worden”
  Mol

  VBS De Toren opent gloednieu­we schoolbib: “Onze leerlingen moeten echte lettervre­ter­tjes worden”

  Na Klim-Op in Ginderbuiten beschikt nu ook VBS De Toren in Achterbos over een eigen bibliotheek op school. De schoolbib kadert in het gemeentelijke project ‘Leesplezier voor ieder kind’ en moet van de Molse kinderen weer echte boekenwurmen maken. “Kindjes die veel lezen, leren al op vroege leeftijd zich in te leven in andere mensen. Boeken promoten is dus werken aan een betere wereld”, zegt directeur Anne-Mie Vandoninck.
 3. Bart Janssens is na de 1-3-winst van Geel in Witgoor vol lof over zijn spelersgroep: “Ik ben een trotse trainer”
  voetbal 3NB

  Bart Janssens is na de 1-3-winst van Geel in Witgoor vol lof over zijn spelers­groep: “Ik ben een trotse trainer”

  Als nieuwkomer kreeg ASV Geel aan de vooravond van deze competitie een zware opdracht mee. De buitenwereld beschouwde de Kempische formatie als een aanwinst voor derde nationale. Een uitdaging die Geel, in niet altijd even dankbare omstandigheden, voluit is aangegaan. Vandaag, op een zucht van de winterstop, is het een rol die het op alle vlakken met brio vervulde.