Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Shutterstock / Rita_Kochmarjova

Nieuwe Snuffeltocht laat viervoeters en baasjes genieten van Molse natuur

MolDe Molse toeristische dienst heeft een nieuwe Snuffeltocht uitgestippeld voor honden en hun baasjes. De Snuffeltocht van dit jaar kan gewandeld worden vanaf dinsdag 4 oktober tot tot en met vrijdag 31 maart.

 1. Van Stien Boetiek tot Mio Caro: bij deze 5 lokale boetiekjes in de Kempen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Kempen

  Van Stien Boetiek tot Mio Caro: bij deze 5 lokale boetiekjes in de Kempen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de Kempen, die jouw bezoekje waard zijn: van Stien Boetiek in Turnhout tot Mio Caro in Westerlo.
 2. Vijfde editie van Samathon levert 15.000 euro op voor het goede doel
  Dessel/Mol

  Vijfde editie van Samathon levert 15.000 euro op voor het goede doel

  De Samathon, het grote wandel-, loop- en skate-evenement ter nagedachtenis van Sam Moelants, heeft dit jaar maar liefst 15.000 euro opgebracht. De recordopbrengst werd eerlijk verdeeld onder AWEL Jongerentelefoon en Vectamus, twee goede doelen die werken met kwetsbare jongeren. “Het is heel fijn om te zien dat de Samathon na vijf jaar nog steeds zo lééft en ook blijft groeien”, zegt Rigo Moelants, de papa van Sam.