Ben S. was een gekend figuur in de polosport- wereld.
Volledig scherm
Ben S. was een gekend figuur in de polosport- wereld. © RV

Multimiljonair betaalde geen cent belastingen

De 53-jarige Ben S., voormalig ondervoorzitter van de CD&V in Mol, is door de correctionele rechtbank in Antwerpen schuldig bevonden aan jarenlange belastingontduiking.

 1. Hier schreeuw je Wout van Aert naar de overwinning: 5 leuke adresjes in de Kempen om de Ronde te kijken
  PREMIUM

  Hier schreeuw je Wout van Aert naar de overwin­ning: 5 leuke adresjes in de Kempen om de Ronde te kijken

  Zondag 2 april is het weer tijd voor de Ronde van Vlaanderen. Wie niet zelf naar de Oude Kwaremont kan afzakken om Vlaanderens Mooiste van op de zijlijn te beleven, kan dankzij live-tv gelukkig wel meegenieten in eigen streek. Wij gingen daarom op zoek naar de leukste adresjes in het koersgekke Kempen waar je topfavoriet - en trotse Kempenaar - Wout van Aert naar de overwinning kan schreeuwen.
  Mol
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.