De moskee zal aan de nieuwe locatie op de Borgerhoutsendijk ook voldoende parkeerplaatsen voorzien.
Volledig scherm
De moskee zal aan de nieuwe locatie op de Borgerhoutsendijk ook voldoende parkeerplaatsen voorzien. © Google Street View

Moskee Ayasofya dient nieuw dossier in voor verhuis naar Borgerhoutsendijk

MolMoskee Ayasofya wil al enige tijd verhuizen naar een groter pand op de Borgerhoutsendijk, maar trok afgelopen oktober haar eigen aanvraag tot bestemmingswijziging in omdat het dossier op verschillende vlakken inhoudelijk niet voldoende was uitgewerkt. Het moskeebestuur heeft de aanvraag nu herwerkt en doet een nieuwe poging.

 1. Berg en Dal laat zich niet verrassen in zijn tweede duel tegen Vorselaar
  voetbal eerste provinciale

  Berg en Dal laat zich niet verrassen in zijn tweede duel tegen Vorselaar

  In eerste provinciale hebben de Kempische titelfavorieten zich op de openingsspeeldag niet van de wijs laten brengen. Voor Berg en Dal stond zaterdagavond reeds een tweede officiële ontmoeting tegen Vorselaar op de kalender. Na de Belgische bekerwedstrijd, die gespeeld werd op 1 augustus, trok de Meerhoutse formatie in het eerste competitieduel eveneens aan het langste eind. Eindstand: 4-1.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.