Grabbelpas in Mol
Volledig scherm
Grabbelpas in Mol © Gemeente Mol

Monitoren gezocht voor sportactiviteiten tijdens schoolvakanties

MolDe dienst jeugd en sport zoekt nog Grabbelpasmonitoren voor het begeleiden van sportactiviteiten en -kampen tijdens de schoolvakanties. Word jij dit jaar minimum 18 jaar, ben je gebeten door sport en goed met kinderen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat.

 1. Colafles met boodschap voor toekomst ligt tussen eerste stenen van nieuwe gymhal: “Ook het briefje uit 1974 zit erbij”

  Colafles met boodschap voor toekomst ligt tussen eerste stenen van nieuwe gymhal: “Ook het briefje uit 1974 zit erbij”

  Dinsdag is het officiële startschot gegeven voor de bouw van een nieuwe gymhal aan De Spin. De nieuwe infrastructuur zal de thuis worden van Spinfit, de grootste sportclub van de gemeente. Net als de oude Spinhallen die vorig jaar werden afgebroken, bevat ook de nieuwe hal een mysterieuze boodschap in een Coca-Colafles. “Wanneer ze die over 50 jaar weer terugvinden, dat zullen wij niet meer meemaken.”
  Dessel
 2. CVO Edu Kempen biedt voortaan volwaardige opleiding tot huishoudhulp aan: “Erkend diploma geeft de job de waardering die ze verdient”

  CVO Edu Kempen biedt voortaan volwaardi­ge opleiding tot huishoud­hulp aan: “Erkend diploma geeft de job de waardering die ze verdient”

  De job van huishoudhulpen wordt meer dan eens onderschat. Huishoudhulpen moeten niet alleen goed kunnen poetsen, maar ook goed kunnen communiceren en inzicht hebben in werkorganisatie, producten en materialen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom gieten volwassenenonderwijs Edu Kempen en Dienstenfirma BalDeMo CV-SO die vaardigheden nu in een volwaardige opleiding, inclusief erkend diploma.
  Mol