De containerklassen van de scholen in Ezaart en Heidehuizen zijn aan vernieuwing toe.
Volledig scherm
De containerklassen van de scholen in Ezaart en Heidehuizen zijn aan vernieuwing toe. © Gemeente Mol

Moderne containerklassen voor scholen Ezaart en Heidehuizen

MolDe oude containerklassen van de scholen Mozawiek in Ezaart en Schooltje van de Hei in Heidehuizen worden deze zomer vervangen door moderne varianten. De oorspronkelijke containerklassen zijn door hun ouderdom dringend aan vervanging toe.

 1. Geen race tegen de tijd meer om twee Balense reuzen binnen te spelen: snackbar Broodjeshoek houdt er eind deze maand mee op
  PREMIUM
  balen

  Geen race tegen de tijd meer om twee Balense reuzen binnen te spelen: snackbar Broodjes­hoek houdt er eind deze maand mee op

  Wie de uitdaging van de Balense Reus nog wil aangaan, moet er snel bij zijn. Eind deze maand sluit de Broodjeshoek in Balen immers de deuren. De snackbar verwierf tot ver buiten de landsgrenzen bekendheid met zijn vele eetuitdagingen met monsterlijke proporties zoals de Toren van Balen, het Monument van Balen en het Cruiseschip van Balen. “We hebben deze beslissing met pijn in het hart genomen, maar hiermee kiezen we opnieuw voor een wat socialer leven.” De uitbaters hopen wel een overnemer te vinden zodat het voortbestaan van de legendarische Balense Reus is verzekerd.
 2. “Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurgesteld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert
  PREMIUM
  Lille

  “Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurge­steld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert

  Vurig hoopten ze op een gouden medaille. Maar die hoop veranderde in een teleurstelling over zijn zesde plaats. Toch zijn de supporters van Wout Van Aert vooral trots op wat ‘ons Woutje’ gepresteerd heeft. Wij volgden de olympische tijdrit in café ’t Vliegershof in Lille. Dat is het clublokaal van Het Vliegend Wiel, de toeristenclub waarvan Wout Van Aert als kind zelf lid was.