Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Man weigert prostituee te betalen, knokploeg komt rekening vereffenen

Mol/LommelEen man uit Mol zal voortaan twee keer nadenken voor hij met een lege portefeuille een prostituee laat komen. Omdat hij weigerde te betalen, viel een knokploeg zijn woning binnen om op gewelddadige manier het achterstallige geld op te eisen.

 1. Aanvoerder Toon Lenaerts speelt met Dessel Sport topper in Patro Eisden:
“Ik verwacht geen doelpuntenfestival”
  voetbal eerste nationale

  Aanvoerder Toon Lenaerts speelt met Dessel Sport topper in Patro Eisden: “Ik verwacht geen doelpunten­fes­ti­val”

  In eerste nationale delen Francs Borains, Luik, Patro Eisden en Dessel Sport de leiding. Met de Limburgse formatie uit Maasmechelen en Dessel staan zaterdagvond om 20 uur twee van de leidersploegen tegenover mekaar. De Kempenaars zijn bovenaan het klassement de verrassing van de voorbije weken. Op basis van hun geleverde spel, staan ze er wel op hun plaats.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.