Volksvertegenwoordiger Greet Daems en provinciaal voorzitter Anne Delespaul.
Volledig scherm
Volksvertegenwoordiger Greet Daems en provinciaal voorzitter Anne Delespaul. © Liese Demeulenaere

Lokale PVDA klinkt voor het eerst op het nieuwe jaar in eigen gemeente: “Deze afdeling wordt sterk getrokken door jonge mensen”

MolDe ganse afdeling van PVDA Mol was zaterdagavond aanwezig in Hotel Corbie om het glas te heffen op het nieuwe jaar. En dat was een primeur, want alleen afdelingen die groot genoeg zijn, krijgen daarvoor het budget. Mol hoort daar nu dus ook bij. “We zijn bezig aan een groeispurt in deze regio”, zegt nieuw provinciaal voorzitter Anne Delespaul.

  1. Man (29) riskeert 6 jaar cel voor reeks verkrachtingen van nichtje en petekind (15): “Moet ik nu kiezen tussen mijn dochter en mijn broer?”
    PREMIUM

    Man (29) riskeert 6 jaar cel voor reeks verkrach­tin­gen van nichtje en petekind (15): “Moet ik nu kiezen tussen mijn dochter en mijn broer?”

    Een 29-jarige man uit Mol dreigt 6 jaar achter de tralies te belanden voor een reeks verkrachtingen. Het slachtoffer? Zijn eigen nichtje van 15 jaar. De politie vond zijn sperma op haar bed, en bewijzen dat hij een zwangerschapstest en morning-afterpil voor haar kocht. Hoewel hij zichzelf na een pintje te veel zelf de das om deed, blijft de man staalhard ontkennen. Het ging er emotioneel aan toe in de rechtbank: “Ik wilde gewoon ‘sorry’ horen”, zei de moeder van het slachtoffer in tranen.
    Mol