Met de actie hopen Mol, Dessel en Balen eindelijk komaf te maken met het zwerfvuilprobleem op de plaatselijke hangplekken van jongeren.
Volledig scherm
Met de actie hopen Mol, Dessel en Balen eindelijk komaf te maken met het zwerfvuilprobleem op de plaatselijke hangplekken van jongeren. © Liese Demeulenaere

Lokale politie lanceert zwerfvuilcampagne gericht op jongeren

De lokale politie Balen-Dessel-Mol en de gemeentebesturen richten zich voor deze editie van Mooimakers, een Vlaams initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort, voor het eerst op jongeren.

 1. Student Dennis (21) uit Vosselaar maakt kantoormateriaal van zieke of dode bomen: “Mijn pennen vertellen altijd een verhaal”
  PREMIUM
  Vosselaar

  Student Dennis (21) uit Vosselaar maakt kantoorma­te­ri­aal van zieke of dode bomen: “Mijn pennen vertellen altijd een verhaal”

  De 21-jarige Dennis Marechal uit Vosselaar houdt er naast zijn studies in Zweden een bijzonder bijberoep op na. Al zes jaar lang is hij gepassioneerd door houtbewerking en maakt hij uniek kantoormateriaal uit zieke of dode bomen en afvalhout. “Het is altijd een uitdaging om met zulk uniek en levend materiaal te werken. Geen enkele pen is hetzelfde.”
 1. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’

 2. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit