Wegpiraat drift door de straten van Mol en post zijn roekeloos rijgedrag online.
Volledig scherm
Wegpiraat drift door de straten van Mol en post zijn roekeloos rijgedrag online. © YouTube

Levensgevaarlijk: wegpiraat filmt eigen roekeloos rijgedrag door straten van Mol

MolOp YouTube is dinsdag een filmpje opgedoken van een wegpiraat die roekeloos door de straten van Mol scheurt. De jongeman begint daarin meerdere malen gevaarlijk te driften in zijn rode BMW M4, iets wat hij wel vaker doet om likes te winnen op sociale media.

131 reacties

 • Mar Bax

  1 jaar geleden
  Goed voorbeeld voor anderen die denken dat dit zo moet, wij wonen afgelegen een smalle weg waar 2 auto's amper kunnen passeren, maar hier moet je eens komen kijken en vooral 's avonds en 's nachts lijkt hier wel het circuit van Zolder, doodsangsten sta je hier uit straks of morgen gebeurt het onvermijdelijke, maar gemeente noch politie doen er iets aan ook al zijn de mensen hier vragende partij voor veiligheid.
 • Johnny Vandewalle

  1 jaar geleden
  Moet hij rechter Dhondt tegen komen zal hij voor de rest van zijn leven met de fiets mogen stunten
 • ivo torfs

  1 jaar geleden
  Peter Proost, u zegt, hij kan goed rijden, ik zeg, hij kan een beetje sturen maar bij mij is een goede bestuurder iemand met beide handen aan 't stuur. Zijn eigen domme dingen filmen en dan publiek maken , wat moet het gerecht nog meer hebben om hem te veroordelen?
 • Werner Van der Kelen

  1 jaar geleden
  Een gevaar op de weg, dat is wel heel zeker, ben benieuwd hoelang zijn rijverbod zal duren, de auto, die moer worden aangeslagen
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Zulke vader, zulke zoon. Beiden goed in de gaten houden en bij de minste misstap de doos in.