Overzicht van onze bestelling bij Roscam.
Volledig scherm
PREMIUM
Overzicht van onze bestelling bij Roscam. © Liese Demeulenaere

LEKKER LOKAAL. Roscam: “Veel, lekker, maar soms wat aan de dure kant”

MolIn restaurant Roscam in Rauw, vlak bij het Zilvermeer, kan je in coronavrije tijden proeven van een smaakvolle keuken in een sfeervolle zaal. Dankzij de takeaway kan je nu ook thuis genieten van wat het restaurant allemaal te bieden heeft. We lieten onze blik vallen op de -zij het wat beperkte- menukaart en vonden al snel onze goesting. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?