Een overzichtje van onze bestelling bij Dad’s BBQ Place.
Volledig scherm
PREMIUM
Een overzichtje van onze bestelling bij Dad’s BBQ Place. © Liese Demeulenaere

LEKKER LOKAAL. Dad's BBQ Place tilt barbecueën naar een hoger niveau

MolTijdens deze donkere, regenachtige wintermaanden hadden wij nog eens zin in een echte zomerse barbecue. Daarom lieten we ons deze week verleiden door de menukaart van Dad's BBQ Place, een kleine barbecuezaak in de achtertuin van hobbykok Dennis Gielen uit Mol. Geen takeaway van een klassieke horecazaak dus, maar wel eentje waarmee je de zon in huis haalt. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Poezencentrale Mol ontvangt cheque van 1.250 euro: "Hiermee kunnen we eindelijk de dierenarts voor een deel al betalen”
  Mol

  Poezencen­tra­le Mol ontvangt cheque van 1.250 euro: "Hiermee kunnen we eindelijk de dierenarts voor een deel al betalen”

  N-VA Mol schenkt elk jaar een bedrag weg aan een lokaal goed doel. Dit jaar is het Poezencentrale Mol die de cheque in ontvangst mocht nemen. Niet alleen omdat de vrijwilligersorganisatie door corona heel wat inkomsten misloopt, maar ook omdat dierenwelzijn in de gemeente soms te wensen overlaat. “De prioriteiten liggen momenteel natuurlijk elders, maar dierenwelzijn verdient ook onze aandacht.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!