De Academie voor Beeldende Kunsten verkoopt de originele werken van leerlingen, leerkrachten en medewerkers ten voordele van de Oekraïense oorlogsslachtoffers.
Volledig scherm
De Academie voor Beeldende Kunsten verkoopt de originele werken van leerlingen, leerkrachten en medewerkers ten voordele van de Oekraïense oorlogsslachtoffers. © Gemeente Mol

Koop uniek kunstwerk van Academie voor Beeldende Kunsten en steun Oekraïne

MolDe Academie voor Beeldende Kunsten organiseert een steunactie ten voordele van de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne. Via de verkoop van originele kunstwerken gemaakt door de leerlingen, leerkrachten en medewerkers hoopt de kunstschool een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. 

 1. Van barbecueën op het water tot huisgemaakte pralines: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de Kempen
  PREMIUM
  Regio Kempen

  Van barbecueën op het water tot huisgemaak­te pralines: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de Kempen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van barbecueën op het water in Herentals tot huisgemaakte pralines in Geel: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 2. Trainer Kris De Backer speelt met Lille United bekerwedstrijd in Erpe-Mere: “Het wordt een speciaal seizoen”
  Voetbal Beker van België

  Trainer Kris De Backer speelt met Lille United bekerwed­strijd in Er­pe-Me­re: “Het wordt een speciaal seizoen”

  Bij Lille United maken zich zondagnamiddag op voor een trip richting Oost-Vlaanderen. Erpe-Mere is voor de Kempische fusieclub de tweede tegenstander in de Cofidis Cup. Beide ploegen promoveerden vorig seizoen via de eindronde naar tweede afdeling. Trainer Kris De Backer blikt vooruit op wat voor Lille nu al het meest merkwaardige seizoen uit de clubgeschiedenis zal worden.