De uitbaters van de krantenwinkels achter de actie Euro-MOL-lions.
Volledig scherm
De uitbaters van de krantenwinkels achter de actie Euro-MOL-lions. © RV

Komt jackpot van 130 miljoen euro naar Mol? Krantenwinkels slaan handen in elkaar voor Euromillions

MolMet de actie Euro-MOL-lions doen vijf Molse krantenwinkels samen met hun klanten een gooi naar de 130 miljoen euro die deze vrijdag te winnen valt bij Euromillions. Halen ze de grote pot binnen, dan wordt de winst verdeeld onder de ruim 500 deelnemers. “We willen Mol op de Europese kaart zetten”, zegt Jos Hooyberghs van 't Perswinkeltje.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Beer 4 Nature wil Galbergen redden met beerfunding: “Belangrijk dat onze kinderen spelen in de bossen en zo respect krijgen voor de natuur”
  Mol

  Beer 4 Nature wil Galbergen redden met beerfun­ding: “Belangrijk dat onze kinderen spelen in de bossen en zo respect krijgen voor de natuur”

  De mannen van Beer 4 Nature hebben hun zinnen gezet op een nieuw stukje bos in de Molse Galbergen. Samen met Bosgroep Noorderkempen willen ze het natuurgebied weer opknappen zodat iedereen ervan kan genieten. Maar om het bos aan te kopen, hebben ze echter nog een flink bedrag nodig. Daarom organiseren brouwers Kevin, Jeroen en Pieter opnieuw een beerfunding, die dit keer gesteund wordt door de bekende soapacteur Raf Jansen. “We moeten nog 20.000 flesjes verkopen om ons doel te halen.”