Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Gemeente Mol

Jeugdhuis reserveert zeven plaatsen voor studenten

MolJeugdhuis Tydeeh in Mol ontvangt de komende weken blokkende studenten. Tijdens de openingsuren kan er aan zeven tafels gestudeerd worden. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Heilig Hartziekenhuis versterkt samenwerking met patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen: “De patiënt moet het middelpunt van de zorg zijn”

  Heilig Hartzieken­huis versterkt samenwer­king met patiënten­ver­e­ni­gin­gen en zelfhulp­groe­pen: “De patiënt moet het middelpunt van de zorg zijn”

  Het Heilig Hartziekenhuis heeft een eerste belangrijke stap gezet om een zogenaamd ‘zelfhulpvriendelijk ziekenhuis’ te worden. Donderdag heeft de zorginstelling namelijk officieel aangekondigd haar bestaande samenwerking met verschillende patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen duurzaam te verankeren en nog verder uit te breiden. “Vooral voor patiënten zonder netwerk betekenen lotgenotengroepen een nieuwe start.”
  Mol
 3. HUIZENJACHT. De Antwerpse stationsbuurt, waar veel te beleven valt, maar die ook zijn negatieve kanten heeft: “Een tweeslaapkamerappartement kost je hier 200.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De Antwerpse stations­buurt, waar veel te beleven valt, maar die ook zijn negatieve kanten heeft: “Een tweeslaap­ka­mer­ap­par­te­ment kost je hier 200.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de stationsbuurt in Antwerpen. “Misschien wel de meest bereikbare buurt van Antwerpen, en je hebt hier álles.”
  Antwerpen