Jasper (23) overleefde een klap tegen een boom niet.
Volledig scherm
Jasper (23) overleefde een klap tegen een boom niet. © RV

Jasper (23), mede-uitbater van café De Kiezel, komt om het leven bij tragisch ongeval

molDe 23-jarige Jasper Seigers uit Mol heeft dinsdagochtend het leven gelaten bij een verkeersongeval in Lommel. De betreurde jongeman was mede-uitbater van café De Kiezel in Mol-Wezel.

 1. Molse bevolking blijft groeien: vooral in het centrum
  Mol

  Molse bevolking blijft groeien: vooral in het centrum

  Het inwonersaantal van Mol is het afgelopen jaar enorm sterk gestegen. Waar de gemeente het voorbije decennium gemiddeld zo’n 200 à 250 nieuwe inwoners per jaar mocht verwelkomen, was dat in 2022 maar liefst het dubbele met 575 nieuwe Mollenaars. Zo wonen er nu precies 38.142 mensen in de gemeente. “Mol heeft toch wel een aantrekkingskracht op de omliggende gemeenten en daarbuiten”, zegt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) trots.
 2. Meer bomen, een speelfontein en een moderne luifel: Mol-Centrum ondergaat ware metamorfose
  Mol

  Meer bomen, een speelfon­tein en een moderne luifel: Mol-Cen­trum ondergaat ware metamorfo­se

  De gemeente heeft de ontwerpplannen klaar voor de heraanleg van het handels- en horecacentrum. Het project ‘Groen Hart voor MooiMol’ moet het Santo Tomasplein, de horecabuurt van de Corbiestraat én zones langs het Rondplein transformeren tot een groene en autoluwe centrumzone, waar het heerlijk is om te vertoeven. “Tal van ontmoetingsplekjes, wandelboulevards langs het Rondplein, extra bomen en weelderig prairiegroen maken de buurt aantrekkelijk voor voor jong en oud”, zegt schepen voor Openbare Werken Andreas Verbeke.