Jan Cools en Rik Wijnants in de speeltuin van De Kaasboerin.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Cools en Rik Wijnants in de speeltuin van De Kaasboerin. © Liese Demeulenaere

Horecazaak De Kaasboerin herleeft na faillissement: “Veel steun gekregen van Vlaamse artiesten”

MolNadat De Kaasboerin, waar Vlaamse artiesten thuis zijn, half juni nog failliet werd verklaard, opende de iconische horecazaak in Mol-Postel nu toch weer de deuren. Op voorstel van de curator maken zaakvoerders Jan Cools en Rik Wijnants namelijk een doorstart om zo De Kaasboerin een tweede kans te geven. “Een enorme opluchting voor ons, maar ook voor de klanten en artiesten.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.