De herstellingen van de klinkers in de Rivierstraat starten vroeger dan gepland.
Volledig scherm
De herstellingen van de klinkers in de Rivierstraat starten vroeger dan gepland. © RV

Herstelling natuursteen Rivierstraat start vroeger dan gepland

MolDe herstelling van de natuursteenklinkers ter hoogte van de parkeerstroken aan het kruispunt van de Rivierstraat en de Markt start al op maandag 30 november. Dankzij het zachte weer en de extra werfploeg verlopen de herstellingen vlotter dan gepland. 

 1. Dalende trend lijkt te kantelen in Mol: “Dubbeltje op zijn kant”
  Mol

  Dalende trend lijkt te kantelen in Mol: “Dubbeltje op zijn kant”

  De dalende trend van de afgelopen weken lijkt steeds meer om te slaan in Mol. Momenteel ziet de situatie in het Heilig Hartziekenhuis er nog goed uit, maar dat zou snel kunnen veranderen als de licht stijgende besmettingscijfers blijven aanhouden. “De komende dagen en weken bepalen of we aan de start staan van een derde golf. Het wordt een dubbeltje op zijn kant, waarbij we nu nog niet weten welke richting het uitgaat.”
 2. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"