De slechte staat van het wegdek in de Collegestraat te Mol.
Volledig scherm
De slechte staat van het wegdek in de Collegestraat te Mol. © Liese Demeulenaere

Heraanleg Centrum West gaat tweede fase in

MolOp maandag 12 december start de tweede fase van de heraanleg van de woonbuurt Centrum West. De werf schuift dan op naar de Schansstraat, de Vennestraat en de Collegestraat. De werken zullen zes à acht maanden in beslag nemen.

 1. Stuurt ingestort dak de renovatieplannen voor site De Zwaan in de war?: “Beide kunstacademies moeten hier nog steeds hun thuis krijgen"
  Mol

  Stuurt ingestort dak de renovatie­plan­nen voor site De Zwaan in de war?: “Beide kunstacade­mies moeten hier nog steeds hun thuis krijgen"

  Maandagochtend kon het dak van een leegstaand gebouw op site De Zwaan het extra gewicht van de sneeuw niet meer dragen, waardoor een deel ervan instortte. De gemeente — die eigenaar is van de gebouwen — had nochtans plannen om de vleugel op korte termijn tijdelijk op te lappen in afwachting van de grote renovatie van de hele site. Die plannen worden nu lichtjes bijgestuurd, maar de ambitie om De Zwaan te transformeren tot grote kunstencampus blijft wel behouden.
 2. Nieuw project 'Omdenken' nodigt landbouwers uit op voorjaarsborrel: "Samen zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatrobuustere bedrijfsmodellen”
  Oud-Turnhout/Ravels/Arendonk/Retie/Mol/Balen

  Nieuw project 'Omdenken' nodigt landbou­wers uit op voorjaars­bor­rel: "Samen zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatro­buus­te­re bedrijfsmo­del­len”

  Rurant, het platform voor rurale ontwikkeling van provincie Antwerpen, nodigt alle landbouwers in Arendonk, Retie, Oud-Turnhout, Mol en Balen uit voor een voorjaarsborrel. Niet alleen om gezellig samen te klinken op het nieuwe jaar, maar ook om ideeën uit te wissel over klimaatrobuuster ondernemen.