Het Heilig Hartziekenhuis in Mol
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis in Mol © Gemeente Mol

Heilig Hartziekenhuis trekt stevig aan de alarmbel: “Het virus zit nu overal”

MolDe voorbije weken verbrak de gemeente telkens opnieuw haar eigen trieste record van besmettingscijfers. Door de enorme piek staat het water het Heilig Hartziekenhuis nu echt aan de lippen. Het personeel doet dan ook een dringende oproep om sociale contacten te beperken en veilig te organiseren. Ook prijst het ziekenhuis nogmaals de boosterprik aan. “Ingaan op de uitnodiging voor de extra prik is en blijft essentieel, ook al komt de extra bescherming te laat om de huidige golf snel te bedwingen.”

 1. Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen
  autosport

  Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen

  Naast de grote favorieten in de strijd om de eindzege, is dé vedette van de Legend Boucles @ Bastogne 2023 uiteraard… Tom Boonen! De voormalige wereldkampioen wielrennen zal dit weekend zijn eerste rally betwisten, na enkele intense seizoenen op circuit. Gisteren, donderdag 2 februari, heeft hij vlak bij het centrum van Bastogne al een testsessie afgewerkt. De Porsche 911 van weleer sprak hem alvast enorm aan.
 2. Trainer Geert Persoons boekt eerste zege met Retie: “Hopelijk betekent dit een nieuwe start”
  Voetbal eerste provinciale

  Trainer Geert Persoons boekt eerste zege met Retie: “Hopelijk betekent dit een nieuwe start”

  De opluchting in het kamp van KBSK Retie was zondag groot. De fusieclub uit eerste provinciale boekte tegen Marierkerke-Branst een 4-3-overwinning. Na een heel sterke competitiestart was het van midden november geleden dat de Kempenaars nog een driepunter konden optekenen. Voor Geert Persoons, die in het zicht van de winterstop het roer van Andy Van Kets als T1 had overgenomen, was het zijn eerste driepunter.