Het Heilig Hartziekenhuis in Mol
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis in Mol © Gemeente Mol

Heilig Hartziekenhuis trekt stevig aan de alarmbel: “Het virus zit nu overal”

MolDe voorbije weken verbrak de gemeente telkens opnieuw haar eigen trieste record van besmettingscijfers. Door de enorme piek staat het water het Heilig Hartziekenhuis nu echt aan de lippen. Het personeel doet dan ook een dringende oproep om sociale contacten te beperken en veilig te organiseren. Ook prijst het ziekenhuis nogmaals de boosterprik aan. “Ingaan op de uitnodiging voor de extra prik is en blijft essentieel, ook al komt de extra bescherming te laat om de huidige golf snel te bedwingen.”

  1. Vier Georgiërs riskeren celstraf voor reeks winkeldiefstallen: “Gevangenis in België? Dat is vakantie met gratis eten en drinken”
    Arendonk/Herentals

    Vier Georgiërs riskeren celstraf voor reeks winkeldief­stal­len: “Gevangenis in België? Dat is vakantie met gratis eten en drinken”

    Vier mannen van Georgische afkomst, waarvan er twee in het asielcentrum in Arendonk verblijven, riskeren een gevangenisstraf tot 25 maanden voor een hele reeks winkeldiefstallen. Het zou gaan om een bende van zes personen waarvan er uiteindelijk vier geïdentificeerd werden. De bende pleegde over heel het land diefstallen in winkels van Colruyt.