Het Heilig Hartziekenhuis in Mol
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis in Mol © Gemeente Mol

Heilig Hartziekenhuis staat voor moeilijke keuzes: “Uitstellen van medische zorg is zwaar, maar er is geen andere optie meer”

MolDe situatie op de afdeling intensieve zorgen van het Heilig Hartziekenhuis is uiterst precair en zal de komende tijd wellicht alleen nog verslechteren. Ten vroegste twee weken na een eventuele daling van de besmettingscijfers zal er langzaamaan verbetering optreden. Tot die tijd zet het zorgpersoneel zich schrap om zoveel mogelijk patiënten te helpen. “Onze medewerkers verdienen een standbeeld, maar daar zijn we nu niets mee”, klinkt het bij het ziekenhuis.

 1. RedAnt Racing samen met Tom Boonen naar 24 uur van Dubai

  RedAnt Racing samen met Tom Boonen naar 24 uur van Dubai

  Nu de nieuwjaars- en kerstwensen achter de rug zijn, is het weer tijd om te racen. Dat gebeurt nog niet in onze eigen contreien, maar wel in het Midden-Oosten en meer bepaald in de 24 uur van Dubai. De wedstrijd in de emiraten is aan zijn zeventiende editie toe en heeft altijd een grote aantrekkingskracht op Belgische teams en rijders gehad. Dit jaar maakt RedAnt Racing uit Lochristi zijn debuut in de opener van het seizoen van 24H Series en dat met twee Porsche 911.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.