Het Heilig Hartziekenhuis in Mol zet zich schrap voor de najaarspiek.
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis in Mol zet zich schrap voor de najaarspiek. © RV

Heilig Hartziekenhuis en gemeente Mol schrijven open brief aan Mollenaars: “Staan jullie ook klaar voor ons?”

MolSinds de felle stijging van coronabesmettingen in Mol en omgeving zet het Heilig Hartziekenhuis zich schrap voor de najaarspiek. In samenwerking met het gemeentebestuur schreef het ziekenhuis een open brief aan alle Mollenaars met de oproep zich te blijven inzetten om het virus af te zwakken. 

 1. “65.000 Kempenaars minstens 1 dag werkloos door toedoen van het virus”: Yoleen Van Camp (N-VA) ging op zoek naar cijfers
  Kempen

  “65.000 Kempenaars minstens 1 dag werkloos door toedoen van het virus”: Yoleen Van Camp (N-VA) ging op zoek naar cijfers

  De Kempen, een regio met bijna een half miljoen inwoners, kreeg het sinds de start van de pandemie in maart hard te verduren. Dat bleek al uit het aantal besmettingen in onze regio, maar dat blijkt nu ook uit het aantal tijdelijke werklozen. Federaal parlementslid Yoleen Van Camp (N-VA) ging op zoek naar de invloed die het coronavirus had op de tewerkstelling van de Kempenaar. “Meer dan 65.000 inwoners zaten de voorbije maanden minstens één dag thuis van hun werk door corona”, klinkt het.
 1. Liesblessure kost Jordy Vleugels finalezege en transfer, maar Mollenaar tekent wel nieuw contract bij Magpies Crusaders: “Mooie perspectieven in Australië”
  voetbal in het buitenland

  Liesblessu­re kost Jordy Vleugels finalezege en transfer, maar Mollenaar tekent wel nieuw contract bij Magpies Crusaders: “Mooie perspectie­ven in Australië”

  Bij ons laatste gesprek met Jordy Vleugels lag, een weliswaar heel klein deeltje van, Australië, aan de voeten van de Mollenaar. Maar jammer genoeg voor de middenvelder bleef het bij positieve vooruitzichten, want liesproblemen die kort daarop de kop opstaken gooiden roet in het eten. Vleugels verloor de finale van de plaatselijke competitie op anderhalf been na verlengingen en ook zijn test bij eersteklasser Brisbane Roar kende niet het gewenste resultaat.
 2. Debbie van Kamp Waes organiseert pittige pelgrimstocht: “Per 2 van Beerse naar Scherpenheuvel met maar 1 fiets”
  PREMIUM
  Beerse

  Debbie van Kamp Waes organi­seert pittige pelgrims­tocht: “Per 2 van Beerse naar Scherpen­heu­vel met maar 1 fiets”

  Debbie Verstraeten, beter bekend als een van de winnaars van het tv-programma Kamp Waes, organiseert vanuit haar zaak CrossFit Brug 6 een originele, sportieve pelgrimstocht. Op zondag 22 november gaan 40 teams van twee personen de uitdaging aan om de 60 kilometer tussen Beerse en Scherpenheuvel te bedwingen. En dat met maar één fiets per team. “Sport en gezondheid worden in coronatijden te vaak vergeten, maar het is nu belangrijker dan ooit om in conditie te blijven.”
 1. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance

 2. Nieuwsgierige walvishaai zwemt naar speedboot
  Play

  Nieuwsgie­ri­ge walvishaai zwemt naar speedboot