Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Escape Room Hasselt

Griezelige escape room in Wezel

MolBuurtwerk jongeren Wezel jaagt je op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober de stuipen op het lijf in hun griezelige escape room. Voor ouders met kinderen is er op zaterdagnamiddag ook een kinderversie voorzien.

 1. Heilig Hartziekenhuis trekt stevig aan de alarmbel: “Het virus zit nu overal”
  Mol

  Heilig Hartzieken­huis trekt stevig aan de alarmbel: “Het virus zit nu overal”

  De voorbije weken verbrak de gemeente telkens opnieuw haar eigen trieste record van besmettingscijfers. Door de enorme piek staat het water het Heilig Hartziekenhuis nu echt aan de lippen. Het personeel doet dan ook een dringende oproep om sociale contacten te beperken en veilig te organiseren. Ook prijst het ziekenhuis nogmaals de boosterprik aan. “Ingaan op de uitnodiging voor de extra prik is en blijft essentieel, ook al komt de extra bescherming te laat om de huidige golf snel te bedwingen.”
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.