Het grasveldje tussen de kerk en de school van Gompel ondergaat eind dit jaar een grondige metamorfose.
Volledig scherm
Het grasveldje tussen de kerk en de school van Gompel ondergaat eind dit jaar een grondige metamorfose. © Google Street View

Grasveld aan kerk Gompel wordt groene speeloase

MolHet groene pleintje tussen de kerk en de school van Gompel ondergaat eind dit jaar een grondige metamorfose. Benieuwd naar de ontwerpplannen? Kom dan op donderdag 28 oktober langs op de infoavond.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Gemeente herinnert 300 eigenaars van oude huurwoning aan verplicht conformiteitsattest
  Mol

  Gemeente herinnert 300 eigenaars van oude huurwoning aan verplicht conformi­teits­at­test

  De komende dagen ontvangen 300 eigenaars van huurwoningen gebouwd voor 1931 een herinneringsbrief van de gemeente over het conformiteitsattest, dat sinds kort verplicht is. “Eigenaars van recentere woningen kunnen altijd vroeger een conformiteitsattest aanvragen. Je hoeft absoluut niet te wachten totdat de verplichting voor jou geldt”, zegt schepen voor Sociaal Woonbeleid Lotte Vreys.