Archiefbeeld van Gluren bij de Buren in Laakdal, editie 2017.
Volledig scherm
Archiefbeeld van Gluren bij de Buren in Laakdal, editie 2017. © Maria De La Cruz

Gluren bij de Buren hoopvol voor editie 2021

Arendonk/Retie/Dessel/Mol/Balen/Geel/Laakdal/LommelGluren bij de Buren kijkt al voorzichtig uit naar het voorjaar van 2021. Het populaire initiatief doet namelijk nu al een oproep voor podiumkunstenaars van verschillende disciplines om ze in mei te laten optreden in een onbekende huiskamer of tuin.

 1. Kempense actie ‘Voetje voor voetje tegen kanker’ haalt 6.000 euro op: “Steun bracht voor ons toch wat licht in dat moeilijke jaar”
  PREMIUM
  Balen/Mol

  Kempense actie ‘Voetje voor voetje tegen kanker’ haalt 6.000 euro op: “Steun bracht voor ons toch wat licht in dat moeilijke jaar”

  Tamara Kivits uit Mol zette afgelopen jaar haar beste beentje - of beter gezegd: voetje - voor in de strijd tegen kanker. Zij maakte de lijdensweg van verschillende kankerpatiënten al van zeer dichtbij mee en besloot daarom samen met haar wandelclub Voetje voor voetje geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Met succes, want op woensdag 13 januari mocht het team een mooie cheque van zowaar 6.000 euro overhandigen aan het goede doel.
 1. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit