Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Damiaanactie

Gemeentebestuur steunt acht verenigingen met werking in het Zuiden

MolAcht Molse verenigingen met een werking hier en in het Zuiden krijgen van het gemeentebestuur ondersteuning bij hun projecten. Het gemeentebestuur trekt hiervoor 27.500 euro uit en zet zo haar solidariteitsgedachte ook internationaal kracht bij. “Naast onze dagelijkse strijd tegen armoede in onze eigen gemeente in deze moeilijke tijd, blijft ook wereldwijde solidariteit belangrijk”, zegt schepen voor Mondiaal Beleid Lotte Vreys.

  1. Nieuw project 'Omdenken' nodigt landbouwers uit op voorjaarsborrel: "Samen zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatrobuustere bedrijfsmodellen”
    Oud-Turnhout/Ravels/Arendonk/Retie/Mol/Balen

    Nieuw project 'Omdenken' nodigt landbou­wers uit op voorjaars­bor­rel: "Samen zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatro­buus­te­re bedrijfsmo­del­len”

    Rurant, het platform voor rurale ontwikkeling van provincie Antwerpen, nodigt alle landbouwers in Arendonk, Retie, Oud-Turnhout, Mol en Balen uit voor een voorjaarsborrel. Niet alleen om gezellig samen te klinken op het nieuwe jaar, maar ook om ideeën uit te wissel over klimaatrobuuster ondernemen.