Het oude gemeentehuis in Mol.
Volledig scherm
Het oude gemeentehuis in Mol. © RV

Gemeente ‘not amused’ over slechte communicatie van aannemer rioolreiniging

MolHet gemeentebestuur zegt ‘not amused’ te zijn over de gebrekkige communicatie van de aannemer die de komende weken rioolinspecties en –reinigingen uitvoert in Ezaart. De aannemer heeft de bewoners en handelaars van de straat namelijk niet op de hoogte gebracht van de werken en het bijhorende parkeerverbod, terwijl de gemeente dat wel expliciet had gevraagd.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Verzorgingsleerkracht Gerda opent baby spa Minilux: “Voor ouders het ideale moment om band met hun kind te versterken”
  balen

  Verzor­gings­leer­kracht Gerda opent baby spa Minilux: “Voor ouders het ideale moment om band met hun kind te versterken”

  Bij haar thuis in de Kolfstraat in Balen opende Gerda Wuyts (44) half juli haar baby spa Minilux. In de wellness worden de baby’s niet enkel op en top verwend, het komt ook onder meer hun motorische ontwikkeling ten goede en versterkt de band tussen baby en ouder. Met haar droomproject keert Gerda, die vroedkundige van opleiding is, zo meteen ook terug naar haar roots. “Nu mijn eigen kinderen al wat groter zijn, was dit hét moment om hiermee te starten.”