Ook in februari 2022 zullen opnieuw duizenden mensen een maand lang geen alcohol drinken.
Volledig scherm
Ook in februari 2022 zullen opnieuw duizenden mensen een maand lang geen alcohol drinken. © Tournée Minérale

Gemeente beloont volhouders Tournée Minérale met cadeaubon

MolFebruari staat gelijk aan Tournée Minérale, een uitdaging waarvan de deelnemers een hele maand lang geen alcohol drinken. Het gemeentebestuur wil dit jaar opnieuw zoveel mogelijk Mollenaars aansporen om mee te doen en verdeelt daarom Molse Kadokes van 10 euro onder de deelnemers die de uitdaging konden volhouden. 

  1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
    PREMIUM
    Lichtaart

    INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

    “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”