Het drukke kruispunt van de Turnhoutsebaan en de Kapellestraat in Mol wordt heraangelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het drukke kruispunt van de Turnhoutsebaan en de Kapellestraat in Mol wordt heraangelegd. © Google Street View

Fietsveiligheid wordt topprioriteit voor nieuwe kruispunten Turnhoutsebaan met Kapellestraat en Postelarenweg

MolUit verschillende bevragingen blijkt dat het drukke kruispunt van de Turnhoutsebaan en Kapellestraat door vele fietsers als onveilig ervaren wordt. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt daarom aan plannen om de kruispunten van de Turnhoutsebaan met de Kapellestraat en meteen ook de Postelarenweg te vernieuwen en verkeersveiliger te maken. De veiligheid van fietsers zou daarbij de absolute prioriteit zijn. 

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. TERRASTIP. Zomerbar De Graanbar in Meerle: zalig genieten tussen de zonnebloemen
  PREMIUM
  Meerle

  TERRASTIP. Zomerbar De Graanbar in Meerle: zalig genieten tussen de zonnebloe­men

  Een terras opzoeken is altijd leuk als de zon schijnt en het weer lekker aangenaam is. Maar in de zomer als we af en toe dat net een beetje meer tijd hebben, is het dat tikkeltje aangenamer. Als dat terras er dan nog redelijk uniek is, dan is dat mooi meegenomen. Wij hebben er zo eentje gevonden in Meerle (Hoogstraten). Verscholen in een maïsveld omzoomd door zonnebloemen ligt daar de Graanbar, een tijdelijke zomerbar.
 3. Verdediger Hannes Smolders zet bij Dessel Sport een nieuwe stap voorwaarts
  voetbal eerste nationale

  Verdediger Hannes Smolders zet bij Dessel Sport een nieuwe stap voorwaarts

  Dessel Sport stak zaterdag even de grens over om in het Nederlandse Mierlo een oefenwedstrijd af te werken tegen Al Wasl, een vooraanstaande ploeg uit Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar won de tegenstander van Dessel zeven keer de UAE-Liga en twee keer de beker. Voor de Kempenaars meteen een unieke gelegenheid om zich te meten met een heel sterke tegenstander. De eindstand was 1-5.