Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Geert De Rycke

Fietser (83) lichtgewond na botsing met lichte vrachtwagen

 1. Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerloting, maar competitie primeert”
  voetbal eerste nationale

  Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerlo­ting, maar competitie primeert”

  Na twee vrije dagen staan de spelers van Dessel vanavond opnieuw op het oefenveld. Morgen staat in eerste nationale de uitgestelde competitiewedstrijd van vorig weekend in Luik op het programma. In afwachting van dat duel zat Dessel dinsdagnamiddag in de trommel tijdens de bekerloting. In de tweede week van november komt met AA Gent de huidige bekerwinnaar op bezoek.
 2. "Mooiste wijk van België" Egelsvennen ondergaat duurzame renovatie
  Mol

  "Mooiste wijk van België" Egelsven­nen ondergaat duurzame renovatie

  De sociale woonwijk Egelsvennen in Achterbos ondergaat de komende jaren een grondig renovatieproject. De wijk, die in 1973 nog verkozen werd tot “de mooiste van ons land”, is namelijk sterk verouderd. De woningen worden nu volledig vernieuwd en uitgerust met moderne materialen en technieken zonder dat ze hun erfgoedwaarde verliezen. “We willen anticiperen op de uitdagingen van de toekomst”, zegt Erik Schoofs, directeur Molse Bouwmaatschappij.
 3. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.