Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

ELZ Baldemore vraagt inwoners tussen 56 en 63 jaar zich in te schrijven op lokale reservelijst

Mol/Balen/Dessel/RetieNu de vaccinaties van de 65-plussers in volle gang is, roept Eerstelijnszone Baldemore inwoners  op om zich in te schrijven voor de lokale reservelijst VAXLIST. De oproep is momenteel echter alleen gericht aan inwoners geboren tussen 1958 en 1965. Jongere leeftijdscategorieën komen later stapsgewijs aan bod.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. 125 enthousiaste kinderen nemen deel aan ‘Dag van de Miniem’ van Vlaamse Wielerschool Provincie Antwerpen
  wielrennen

  125 enthousias­te kinderen nemen deel aan ‘Dag van de Miniem’ van Vlaamse Wieler­school Provincie Antwerpen

  125 kinderen tussen acht en elf jaar hebben zaterdag deelgenomen aan ‘De Dag van de Miniem’. Een gratis initiatief van de Vlaamse Wielerschool Provincie Antwerpen, die gevestigd is in Herentals, in samenwerking met de Provinciale Jeugdcommissie Antwerpen. De kinderen kregen aan de start het bezoek van veldrijdster Sanne Cant, die als kind een trouwe bezoeker was van wat toen nog de Herentalse Wielerschool noemde.