Robin Klaarbeek heeft een massa héél bijzondere memorabilia van Elvis Presley. Samen met zanger Kees Versluys heeft hij een show in elkaar gestoken. Ze speelden nu voor de allereerste keer over de grens in de Kaasboerin in Mol-Postel
Volledig scherm
Robin Klaarbeek heeft een massa héél bijzondere memorabilia van Elvis Presley. Samen met zanger Kees Versluys heeft hij een show in elkaar gestoken. Ze speelden nu voor de allereerste keer over de grens in de Kaasboerin in Mol-Postel © Toon Verheijen

Elvis in Memory strijkt voor het eerst neer in België met unieke memorabilia van The King: “Stukje Graceland tot bij de mensen brengen”

MolRobin Klarenbeek bezit één van de grootste verzamelingen van memorabilia van  Elvis Presley, met onder meer één van de drie ‘gold lamé suits’ die The King en een gesigneerde gitaar. Samen met de Nederlandse zanger Kees Versluys sloeg hij de handen in elkaar om een unieke show in elkaar te brengen. “We willen een stukje Graceland tot de fans brengen die niet de middelen hebben om daar eens echt te geraken”, klinkt het. En de twee hebben een droom. “Samenwerking met andere fanclubs van Elvis, dat zou fantastisch zijn.”

  1. Mol kampt met ongeziene piek in besmettingscijfers: “Overal is de druk hoog, iedereen gaat tot het uiterste
    Mol

    Mol kampt met ongeziene piek in besmet­tings­cij­fers: “Overal is de druk hoog, iedereen gaat tot het uiterste

    Mol heeft haar eigen trieste record verbroken. Vorige week liet de gemeente weten dat ze nog nooit zulke hoge besmettingscijfers had gezien, maar deze week er opnieuw een felle stijging vastgesteld. De ongeziene piek leidt tot grote aantallen hoogrisicocontacten, met bijhorende nood aan testcapaciteit en quarantaines. Het Heilig Hartziekenhuis moet daarom noodgedwongen weer overschakelen op cohortzorg en niet-dringende operaties uitstellen.